Elkészítés: A sárgabarackokat megmossuk, félbevágjuk, a magokat kiszedjük. A citromfüvet hosszában 4 részre vágjuk, felfűzzük rá a barackokat. Egy serpenyőben a cukrot barnára karamellizáljuk, hozzáöntjük a teát és a barackpálinkát, és amikor a felét elfőtte, beletesszük a baracknyársakat, és kb. 5 percig főzzük, amíg besűrűsödik a szaftja.
A pitéhez a tojásokat a cukorral és pici sóval habosra keverjük, a lisztet átszitáljuk és hozzákeverjük, majd lassan hozzáöntjük a tejet folyamatos keverés mellett, hogy sima masszát kapjunk. A formát kivajazzuk, lisztezzük, beleöntjük a tésztát, és előmelegített sütőben 160-180 fokon kb. 60-80 perc alatt megsütjük.
Felkockázzuk a pitét, a barackot mellé tesszük a tányérra, és kicsit meglocsoljuk a szafttal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.