Elkészítés: A 2 leveskockát 2 liter forrásban levő vízben feloldom. A vöröshagymát megtisztítom, félbe, majd vékony csíkokra vágom. Fokhagymát is megtisztítom, és félbe vagy negyedbe vágom. A hagymákat és a gombát a forrásban levő levesbe teszem, fehérborssal, esetleg sóval ízesítem, és lassú tűzön addig főzöm, amíg a hagyma megpuhul (kb. 30 perc). A tejfölt a forró levessel kissé felhigítva belekeverem, egyet forralok rajta. Reszelt sajttal, pirítóssal tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.