Elkészítés: A beáztatott babot felteszem főni a babérlevéllel, sóval. Ha egyszer felforrt, leszűröm, így kevesebb lesz benne a keményítő. (Ha túl későn szűröd le, elvesznek az ízek!) Felöntöm annyi vízzel, hogy épp ellepje, újra megfűszerezem. Ha a bab puhára főtt, megdinsztelem a fokhagymát a vajon, rászórok 1 evőkanál lisztet, és világos rántást készítek. A babra öntöm, jól összekeverem. A maradék lisztből és a tejfölből habarást készítek, ezt is beleöntöm. Hozzáadom az ecetet, és egyszer jól felforralom. A hagymát pici kockákra vágom, és csak akkor szórom a főzelékbe, ha már kész.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.