Elkészítés: A vöröshagymát apróra vágjuk, és a zúzott fokhagymával a zsíron megpároljuk, ezután hozzáadjuk a kockákra vágott húst, ízesítjük sóval, borssal, belekeverjük a Piros Aranyat, a ketchupot, a köménymagot és a fűszerpaprikát. Kicsit megpirítjuk, felöntjük kevés vízzel, hogy a húst ellepje, és félpuhára főzzük.
A káposztát kockára vágjuk, hozzáadjuk a félig főtt pörkölthöz, és annyi vizet töltünk hozzá, hogy ellepje levesszerűen. Puhára főzzük.
A tejfölből és a lisztből jól elkevert habarást készítünk, és a fövésben lévő kész leveshez keverjük. Forrón tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.