Elkészítés: A sertéscombot felszeletelem, eltávolítom az inas részeket. A húsból 5 cm hosszú és 1 cm széles csíkokat vágok. A hagymát félbevágom, és kb. 3 mm-es félkarikákra szelem. A hagymát olajban pirítom kb. 5 percig, meghintem sóval, nehogy leégjen, majd gyorsan felhevítem az olajat, és belerakom a húst. Gyorsan átforgatom a húst, éppen hogy megsüljön a külseje, felöntöm 1 dl vízzel, beleteszem a tejfölt. Nagy lángon főzöm, teszek bele kevés borsot és sót ízlés szerint. Addig főzöm, míg besűrűsödik, majd jénai tálba öntöm, a tetejére sajtot reszelek, és tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.