Elkészítés: A hagymákat aprítom, a répát, a gombát, a paprikát szeletelem, a krumplikat felkockázom, a paradicsomot nyolcadolom, a kelbimbókat felezem.
A kockára vágott bacont olajon megpirítom, ráteszem a hagymát, majd a krumplit és a répát. Kis idő után leveszem a tűzhelyről, sózom, borsozom, megszórom pirospaprikával és liszttel, feleresztem vízzel. Beleteszem a többi zöldséget, a babérlevelet, s közepes lángon főzöm
Amíg a leves fő, felszeletelem a kolbászt, felvágom a snidlinget.
Kb. 30 perc elteltével beleöntöm a bort és a tejfölt (hőkiegyenlítéssel), beleteszem a kolbászt, készre főzöm.
Snidlinggel meghintve tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.