Elkészítés: A tésztához a margarint, a cukrot és a tojás sárgáját habosra keverjük, majd hozzákeverjük a sütőporos lisztet.
Kétfelé osztjuk a tésztát, két egyforma nagyobb, kerek tortasütőbe kenjük. Az egyikre kevés cukorral keményre felvert tojáshabot teszünk úgy, hogy ne érjen a sütő széléig, és szeletelt mandulával megszórjuk. 175 fokos sütőben kb. 25
percig sütjük, a másikkal együtt. A másikat hamarabb ki kell venni!
A tojáshabos tésztát tortatálra tesszük. A tejszínt a porcukorral és a habfixálóval keményre verjük, beleforgatjuk a lecsöpögtetett, apróra vágott ananászt, és a tojáshabos tésztára halmozzuk, elegyengetjük. A másik tésztalapot cikkekre, szeletekre vágjuk, így tesszük óvatosan a tejszínes krémre, különben szeleteléskor kinyomódna a hab.
Végül porcukrozzuk, csokicsíkokkal dekorálhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.