Elkészítés: A piskótát a szokásos módon elkészítjük, azzal a különbséggel, hogy liszt helyett pudingport teszünk bele. Célszerű a pudingokat szitálni, s óvatosan, de alaposan elkeverni, amikor a tojáshabhoz adjuk! Előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük.
Az 1 liter rostos baracklében megfőzzük a 3 csomag tejszín ízű pudingport a cukorral együtt. Amikor kihűlt a krém, beletesszük az apró darabokra vágott barackdarabokat.
Külön felverjük a tejszínt a porcukorral, habfixálóval (előtte érdemes jól lehűteni).
A süti összeállítása: A piskótára rákenjük a barackos masszát, majd erre jön a felvert tejszínhab. Ezt követően a kekszet tejbe mártogatjuk, s kirakjuk vele a sütinket. Mindezek végeztével csokimázzal borítjuk az édességet.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.