Elkészítés: A piskótához a tojásokat szétválasztom, a sárgáját a cukorral habosra keverem, majd beleszitálom a lisztet. A tojások fehérjét egy csipet sóval kemény habbá verem, és óvatosan a krémhez keverem, majd sütőpapírral bélelt tortaformába öntöm. 150 fokon tűpróbáig sütöm. Én most szív alakú tortaformában sütöttem.
A krémhez a tejszínt felverem, aki akarja, színezheti is. A csokit gőz fölött felolvasztom, a mogyorót durvára vágom.
Ha kihűlt a piskótatorta, kétszer elvágom, megkenem tejszínnel, megszóróm mogyoróval, és csurgatok rá csokit. Erre jön a következő réteg. Kívülről is bevonom a tejszínnel, és tetszés szerint díszítem. Én rózsákkal díszítettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.