Elkészítés: A gesztenyemasszát lereszeljük, és a vajjal illetve a rummal ízesítjük. Vízzel kiöblítünk egy mélyebb üvegtálat, fóliával kibéleljük, és ismét kiöblítjük. Belenyomkodjuk a gesztenyemasszát úgy, hogy az alját és az oldalát 1,5 ujjnyi vastagon borítsa, de a közepe üres legyen /mintha kibélelnénk, belenyomkodjuk/. Hűtőbe tesszük kicsit, hogy megkeményedjen.
Addig fél evőkanál zselatint fél dl vízzel felmelegítünk kevergetve, hogy ne csomósodjon meg. 2 pohár tejszínt, 2 csomag vaníliás cukrot, 2 kanál porcukrot és a zselatint összekeverjük, és kemény habbá verjük.
Megtöltjük vele a gesztenyét, a tetejére 2 sor tejben áztatott babapiskótát rakunk. Tányérra borítjuk, amikor összeállt, díszíthetjük tortadarával, díszítő cukorral vagy csokiöntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.