Elkészítés: Kezdjük azzal, hogy feltesszük a tésztavizet, a tésztát szokásos módon kifőzzük. Amíg a tészta vize felforr, nyugodtan nekiláthatunk a gombának. A hagymát apróra vágjuk, felhevített olajban lepirítjuk. Hozzáadjuk a szintén apróra vágott szalonnát. Ha kiolvadt a zsírja, rátesszük a szeletekre vágott gombát, sózzuk, és megszórjuk rozmaringgal, borssal. Amikor a gomba kiengedte a levét, rászórjuk a lisztet, és gyorsan elkeverjük. Ez hamar besűrűsödik, ekkor még kicsit keverjük tovább, de vigyázzunk, nehogy leégjen. Beleöntjük a tejfölt, a tejszínt, hozzáadjuk a mustárt, és jól elkeverjük, hogy homogén legyen a szósz. A gombákat ne nagyon törjük össze! A leszűrt, lecsepegtetett tésztából adagnyi halmokat tegyünk a tányérra, merjük rá a szószt, gombával gazdagon! Tálaláskor frissen vágott petrezselyemmel hintjük meg. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.