A jól behűtött sárgadinnyét kettévágjuk, és kaparjuk ki a magját.
A dinnye belét kikanalazzuk. (Figyeljünk, hogy a dinnye héja ne sérüljön meg, hiszen ebben tálaljuk majd a levest.) A formás gömböcskékből kb. fél liternyi mennyiséget tegyünk félre.
A maradék dinnyebelet hideg tejjel összeturmixoljuk, ízesítjük porcukorral, vaníliás cukorral, csipet fahéjjal és néhány csepp citromlével.
Turmixolás után keverjük bele a tejszínt, majd a sárgadinnye gömböcskéket. A dinnye héjába adagolva tálaljuk a levest. Szórjuk meg durvára vágott mandulával. Tejszínhabbal is díszíthetjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.