Elkészítés: A burgonyát és a sárgarépát meghámozzuk, megmossuk, majd kockákra vágjuk.
A hagymát finomra vágjuk, majd forró olajban megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk a répát és a burgonyát, majd együtt dinszteljük. Amikor kissé megpuhultak, felengedjük a levessel, és 15 perc alatt puhára főzzük a zöldségeket.
Amikor kész, mixerrel összeturmixoljuk, ismét felforraljuk. Ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük, borsozzuk és gazdagítjuk a tejszínnel.
Végül hozzáadjuk a petrezselyemzöldet is, és melegen tálaljuk. Ha pirított kenyérkockákkal és reszelt sajttal kínáljuk, igazán tápláló és laktató fogást kapunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.