Elkészítés: Az uborkát meghámozzuk, négybe vágjuk, a magot kanállal kikaparjuk. Az uborka húsát 2 cm-es darabokra vágjuk. A hagymát felaprítjuk, vajon aranysárgára sütjük. Az uborkát hozzádjuk, lefedve lassú tűzön 8-10 percig dinszteljük. Eközben a tejszínt tejföllel elegyítjük, a fokhagymát hozzáadjuk, pici borssal és sóval ízesítjük. A maradék vajat és a zöldséglevest az uborkához adjuk, majd a tejszínes dresszinget hozzákeverjük. A kerti zsázsát apróra vágjuk, és az uborkával elkeverjük. Sóval, borssal utánaízesítünk még, ha szükséges.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.