Elkészítés: Gőz felett melegítsd fel a tejet és a fahéjat. Keverd el a kukoricalisztet, a cukrot és a sót egy kis tejjel, majd öntsd a tejhez. Tedd az egészet a gőz fölé, kevergesd, míg besűrűsödik. Vedd le tűzről, és keverd bele a vajat. Hagyd kihűlni, halászd ki belőle a fahéjrudat, és keverd bele a felvert tojást.
Béleld ki a tortaformát a vékonyra kinyújtott levelestésztával. Öntsd bele a masszát. 20 percig süsd, először 200 fokon, 10 perc után mérsékeld a hőt 180 fokra.
Tálalás előtt szórd meg fahéjas cukorral.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.