Elkészítés: A hagymákat és a zellerszárat megtisztítom, a zellert és a paradicsomokat nagyobb darabokra, a szárított paradicsomot, hagymákat kis kockákra vágom. Olajon üvegesre pirítom a hagymákat, ha szárított fűszereket használok, azokat is beleszórom, majd hozzáadom a zellert, kevés vizet, majd néhány perc párolást követően a paradicsomsűrítményt. Sózom, borsozom, beleteszem a paradicsomokat, a paradicsom levét, felöntöm annyi vízzel, ami épp ellepi. Nagyjából 15-20 perc alatt készre főzöm.
A paradicsom savasságát annyi mézzel ellensúlyozom, amennyitől nem lesz édes karaktere a levesnek, de megfelelő arányban érvényesül a sós-savanykás-édes ízhármasság. Ez nagyjából 2 evőkanálnyi, de aki édesebben szereti, nyugodtan tehet bele többet. Botmixerrel pürésítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.