Elkészítés: A tenger gyümölcsét az olívaolaj, a halas fűszerben és a fokhagymapor keverékébe forgatjuk, állni hagyjuk fél órát. A felkockázott csirkét kevés olajon megpirítjuk, megszórjuk borssal, szerecsendióval, beletesszük a babérlevelet, majd felöntjük 2 dl vízzel. Hozzáadunk 2 citromkarikát, és kb. 15-20 percig fedő alatt főzzük. Felöntjük a borral, még 5 percig főzzük, majd félretesszük. A rizst az ételízesítővel, 2 kanál olajjal és vízzel mikróban puhára főzzük. A tenger gyümölcsét teflonlábasban 1 citromkarikával fedő alatt 15-20 percig pároljuk, majd sütőben pirosra grillezzük. Amikor minden kész, az összes hozzávalót összekeverjük, majd teflontepsibe borítjuk, és sütőben 15 percig sütjük, utána a tetejét grillezzük. Citromkarikákkal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.