Elkészítés: A halakat megtisztítom, kifilézem. Ezután megsózom, zsemlemorzsában megforgatom, majd forró olajban kisütöm. Ezalatt a tejszínt egy tálba öntöm, a fokhagymát apróra vágom és hozzáteszem, majd rozmaringgal, fehérborssal, petrezselyemmel fűszerezem. A tintahalat felaprítom, kis olajon 1-2 percig pirítom, ha kész, a tejszínbe rakom. Végül a rukkolát alaposan megmosom.
Egy tányérra 4 hal kerül, mellé egy adag rukkola, amelyre egy kiskanál kaviárt teszek. A tintahalas tejszínt a hal mellé szoktam locsolni, de egy külön tálkába mártogatósnak is kiváló. Jó étvágyat hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.