A tepertőt ledaráljuk és bebórsozzuk.A tejet meglangyosítjuk, a kockacukrot beletesszük, az élesztőt belekeverjük,és hagyjuk felfutni.A lisztet összekevrjük a sóval és a robotgép keverőtáljába szórjuk,a vajat belekockázzuk,a gépet elinditjuk,hadd morzsolja össze a vajat a liszttel.Amikor morzsalékos,beleütjük a tojást,belekanalazzuk a tejfölt,és az élesztős tejet is lassan adagolva beleöntjük.Ezután jó állagú rugalmas tésztává gyúrjuk,majd letakarva meleg helyen duplájára kelesztjük.Amikor a tészta megkelt,lisztezett deszkán ujjnyi vastagra nyújtjuk,és rákenjük a krémes tepertő harmadát.A tésztát balról kétharmadáig behajtjuk,majd ráhajtjuk a jobb oldalt is.A tetejét lehajtjuk,az alsó végét aláhajtjuk. Így hagyjuk 30 percig pihenni.Ezután újra vékonyra nyújtjuk,és megkenjük a maradék tepertő felével.Újra összehajtogatjuk háromba oldalról és felüről is,újabb 30 perc pihenő,majd újra nyújtás és kenés következik a mardék tepertővel.Megint meghajtogatjuk,és hagyjuk még 30 percig kelni.Végül a tésztát ujjnyi kinyújtjuk,a tetejét egy éles késsel berácsozzuk és pogácsákat szaggatunk belőle. A maradékot újra össze gyúrjuk,nyújtjuk,rácsozzuk,szaggatjuk,amíg tart a tészta.A sütőt előmelegítjük 190°C-ra,egy tepsibe sütőpapírt teszünk,és erre rakosgatjuk a pogácsákat.A tojást feltörjük,összehabarjuk és a pogácsák tetejét lekenjük vele.Még 25 percig kelesztjük,azután a forró sütőben kb.fél óra alatt megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.