Elkészítés: 1, A sütőhöz tartozó nagy tepsit kibéleljük sütőpapírral, és 200 fokra előmelegített sütőben kb. 5-6 perc alatt előmelegítjük.
2, Robotgéppel a tojásokat kikeverjük, hozzáadjuk a cukor felét, és krémesre dolgozzuk. Majd hozzáadjuk a tejet és evőkanalanként a lisztet. Végül az ásványvizet.
3, A meleg tepsit kivesszük, a sütőpapírt margarinnal megkenjük. Majd ráöntjük a tésztát és elsimítjuk. Megszórjuk a maradék cukorral és a magozott meggyel. Ízlés szerint fahéjjal szórhatjuk.
4, Visszatoljuk a sütőbe, és 200 fokon (vagy hagyományos sütőben 3-as álláson) kb. 12-15 perc alatt készre sütjük.
5, Kivéve a sütőből még azon melegében a sütőpapír segítségével feltekerjük (mint egy piskótatekercset).
Tálaláskor vaníliasodóval vagy fagylalttal tálaljuk! Melegen ajánlom!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.