Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzzük. Közben az olajon megfonnyasztott hagymához adjuk a húst, megpirítjuk. Hozzáadjuk a KNORR Bolognai spagetti Rafinériát, és azonnal felöntjük 3 dl hideg vízzel, majd kevergetve felforraljuk. Körülbelül 5 perc alatt, kis lángon készre főzzük, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzákeverjük a lecsepegtetett főtt tésztát. Kivajazott jénaiba simítjuk, és felöntjük az előre összekevert tejfölös-tojásos-sajtos keverékkel. 200 fokos sütőben 15-20 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.