A tojásmentes tiramisu krémjéhez a tejszínt a habfixálóval és a cukorral keményre verjük, majd hozzádolgozzuk a mascarponét, közben lefőzzük a kávét.
Egy téglalap alakú jénaiba lerakunk egy sor kávéba mártott babapiskótát, majd ráhalmozunk és egyenletesen elosztunk egy adag krémet, majd újra babapiskóta és a krém következik. Ezt addig ismételjük, amíg megtelik a tál.
2-3 órára, de a legjobb, ha egy éjszakára hűtőbe tesszük, majd tálalás előtt megszórjuk a kakóporral.
Megjegyzés
Már rengetegszer csináltam, és mindenki imádja, aki megkóstolta. Gyakorlatilag elronthatatlan. A receptet Korfu, a fotót Kismiska küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.