Elkészítés: A mandulát, a diót és a 15 dkg csokoládét ledarálom, a tojásokat szétválasztom. A lisztet, a mandulát, a diót, a csokoládét és a sütőport összekeverem. A vajat a cukorral habosra keverem, majd apránként hozzáadom a tojások sárgáját, s azzal is kikeverem. Felverem egy csipet sóval a fehérjét. Végül összedolgozom a lisztes keveréket, a tojássárgás masszát és a felvert fehérjét.
Muffinformába adagolom, majd előmelegített, 180 fokos sütőben sütöm.
Ha kihűltek, csokimázzal bevonom, díszítésként színes cukorkával megszórtam.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.