Elkészítés: 1. A tésztához való anyagokat összegyúrjuk, majd kb. 30 percig hűtőben pihentetjük.
2. A krémhez 0,5 dl kókusztejszínt 0,5 dl tojáslikőrrel elkeverünk, hozzáadunk 5 dkg vajat, és forrásig melegítjük. Levesszük a tűzről, és elkeverünk benne 15 dkg fehércsokoládét, majd kihűlésig félretesszük.
3. A sütőt előmelegítjük, a kosárformákba belenyomkodjuk a tésztát, és 170 º C-os sütőben kb. 25 percig sütjük.
4. A sárgabarackot pürésítjük, 0,5 dl szirupot és 0,5 dl tojáslikőrt előírás szerint elkeverjük a pudingporral.
5. A kihűlt fehércsokoládés krémet elkeverjük az elkészített pudinggal, a pürésített sárgabarackkal és a mascarponéval.
6. A kihűlt tésztát betöltjük a krémmel, majd marcipánból készített fűvel, tojásokkal díszítjük és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.