Elkészítés:
1. Megtiszítjuk, és vékony szeletekre vágjuk a hagymákat, majd egy serpenyőbe olajat teszünk, megforrósítjuk, és 10 perc alatt aranyszínűre sütjük rajta a hagymát.
2. Hozzákeverjük a curryt, és még két percig pirítjuk. Ezután belekeverjük a felszeletelt paradicsomot, 2 dl vizet öntünk rá, megsózzuk, és takaréklángon 20 percig főzzük. (Ha nagyon elpárolog a leve, adhatunk hozzá még egy kis vizet.)
3. Ezalatt főzzük meg, pucoljuk meg, és vágjuk félbe a tojásokat.
4. Ha letelt a 20 perc, a hagymához adjuk hozzá a lecsepegtetett mexikói zöldségkeveréket és a joghurtot, és lassan főzzük még 2-3 percig.
5. Végül óvatosan adjuk hozzá a tojásokat, és jól forgassuk az egészet át.
6. Rizzsel (vagy főtt tésztával) tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.