Elkészítés: A tökből eltávolítjuk a magokat a belsejével együtt, majd a húst kockára vágjuk. Kancsóba rakjuk, megszórjuk a cukorral. A citromokat alaposan megmossuk, szárazra töröljük, és vékony szeletekre vágjuk, majd a kancsóba tesszük, és felöntjük a szőlőlével. Az alapanyagokat jól összekeverjük, legalább 2-3 órát hideg helyen tartjuk.
Fogyasztás előtt bóléstálba öntjük, ezután felöntjük a lehűtött ásványvízzel és a pezsgővel. Azonnal kináljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.