Elkészítés: A baguetteket kifúrjuk, a belét tálba tesszük, meglocsoljuk a tejjel, majd a vajjal és a mustárral simára keverjük. Apró kockára vágjuk a füstölt sonkát, a párizsit, az uborkát, a zöldpaprikát és a 3 keményre főzött tojást, majd elkeverjük a tejes-vajas kenyérbéllel, hozzáreszeljük a sajtot, sózzuk, és a kifúrt kenyereket megtöltjük a masszával.
Fóliába csomagoljuk, hűtőszekrénybe tesszük legalább egy éjszakára. Vékony szeletekre vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.