Elkészítés: A fej és láb nélküli csirkét egészben hagyva megsózzuk.
A töltelékhez keményre főzzük a
tojásokat. Ezeket, valamint a csirkemájat, a mellhúst és a petrezselymet is apró lyukú húsdarálón ledaráljuk. E masszát sózzuk, borsozzuk,
megszórjuk majoránnával, belereszeljük a hagymákat, s végül belemorzsoljuk a száraz kenyeret.
Ezt az alaposan összedolgozott tölteléket belenyomkodjuk a csirkébe, és olajozott tepsibe téve közepes hőfokon megsütjük.
Közben a szószhoz lereszeljük a sárgarépát és a vöröshagymát, majd kevés sós, borsos, babérleveles vízben megfőzzük. Ha megpuhult, a tejföl és liszt keverékével behabarjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.