A zsemléknek levágjuk a tetejét és kikaparjuk a belsejét.
A tojásokat forrásban lévő vízben 5-8 perc alatt keményre főzzük. Majd megpucoljuk és összevágjuk. A lila hagymát megpucoljuk apróra vágjuk, az uborkát a trappista sajt és a bacot is kisebb kockákra vágjuk.
A tejfölt, a krémsajtot kikeverjük, sóval, borssal ízesítjük és hozzákeverjük az összevágott tojást, hagymát, uborkát, sajtot és a bacont és beletöltjük a zsemlékbe.
A töltött zsemléket egy tepsibe tesszük. A tetejét megszórjuk reszelt sajttal és 175 fokra előmelegített sütőben addig sütjük, míg a tetején a sajt megpirul (kb 15 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.