Az olajat felforrósítjuk és üvegesre sütjük rajta a meghámozott, finomra vágott hagymát. Hozzáadjuk a paradicsompürét, kissé lepirítjuk, majd felöntjük 0,8 dl vízzel, és közepes lángon 10 percig főzzük. Végül ízesítjük egy kevés csiliporral, sóval, borssal és szárított oregánóval.
A félbevágott bagetteket megkenjük a fűszeres mártással, elosztjuk rajta a felkarikázott kolbászt és a leszűrt kukoricát, majd megszórjuk reszelt sajttal. 200 fokos sütőben 6 percig sütjük a melegszendvicseket.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.