A tészta hozzávalóit összedolgozzuk. Jól gyúrható, ám nem ragacsos tésztát kell kapnunk.
A krémhez a vajat, a porcukrot és a kókuszreszeléket habosra keverjük.
A tésztából nagyobb diónyi adagokat veszünk ki és kúp-alakúra formáljuk. A szélesebb végénél a belsejét vagy kivájjuk, vagy egy fakanál nyelével lyukat nyomunk bele.
A lyukakat megtöltjük a kókuszos krémmel és talpukra állítjuk a kúpjainkat.
Csokipehellyel kirakjuk a toboz szirmait (én Chocopicks-et használtam). A tetejüket enyhén megszórjuk porcukorral. Hűtőbe tesszük, amíg megszilárdul.
Megjegyzés
Azért az egyik kedvencem a töltött toboz sütemény, mert számomra nagyon fontos, hogy ne csak finom, hanem mutatós is legyen az ünnepi asztal. Ez az édesség mindkét kritériumnak megfelel. Ráadásul cseppet sem bonyolult, igaz, némi türelmet igényel. Ajánlom mindazoknak, akiknek szintén fontos, hogy elismeréseket söpörjenek be a karácsonyi asztal láttán. És ajánlom azoknak is, akik szeretik a keksztekercseket és akik nem hiszik el magukról, hogy képesek mutatós édességet az asztalra varázsolni. :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.