A kekszet összetörjük. A diót apróra vágjuk és egy serpenyőben megpirítjuk és hozzáadjuk a kekszhez.
A cukrot egy lábasban a kakaóporral elvegyítjük, hozzáöntjük a vizet és jól kikeverjük. Hozzáadjuk a vajat és addig melegítjük, míg a vaj el nem olvad benne. Elkeverjük benne a vaníliakovonatot, majd ráöntjük a kekszre és egy spatulával átforgatjuk.
A masszát egy tortaformában elegyengetjük és egy órára a hűtőbe tesszük.
Az étcsokit a tejszínben felolvasztjuk, majd a kekszes tortát meglocsoljuk a csokiöntettel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.