Tűzálló (pl. jénai) tálat kivajazunk, beletesszük a hosszában bevágott virsliket.
A vágatokba beleteszem a hagymakarikát, vékony szelet füstölt szalonnát, kolbászkarikát és a sajtot (lehet füstölt is).
Elkészítjük az öntetet: 1 tejfölben elkeverünk 1 teáskanálnyi mustárt, 1 tojássárgáját, 1 mokkáskanál piros aranyat és gulyáskrémet (és ízlés szerint pici sót és borsot). Az öntettel meglocsoljuk a töltött virsliket és a sütőben megsütjük. Nagyon finom akár reggelire, akár vacsorára.
Megjegyzés
A virslik sütés közben kissé megduzzadnak, ezzel számolva kell megválasztani a jénai méretét.
A receptet Imruska küldte. Köszönjük!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.