Elkészítése: A sárgadinnyét vágjuk félbe, távolítsuk el a magjait, és hámozzuk meg. A paradicsomot mossuk meg és magozzuk ki. A hagymát tisztítsuk meg, a chilit magozzuk ki és mossuk meg. Mindegyiket vágjuk kis kockákra, keverjük össze a citromlével és a citromhéjjal, ízesítsük sóval és cukorral. A rukolát mossuk meg, és csöpögtessük le alaposan. A spárgát hámozzuk meg, a végeit vágjuk le. A spárgaszárakat szeleteljük nagyobb darabokra, és fővő, sós vízben kb. 5 perc alatt főzzük meg, majd szűrjük le. A tonhalat öblítsük le, töröljük szárazra, és vágjuk nagyobb kockákra. Keverjük össze a kétféle borsot, majd szórjuk meg vele a halkockák minden oldalát. Egy serpenyőben hevítsünk olajat, és a tonhalat a spárgával együtt rövid ideig, legfeljebb fél percig futtassuk meg benne, hiszen a tonhalnak kívül ropogósnak, belül viszont nyersnek kell lennie. A rukolát keverjük hozzá, majd a dinnyés salsával tálaljuk. Baguette-tel fogyasztjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.