Elkészítése: A sárgadinnyét vágjuk félbe, távolítsuk el a magjait, és hámozzuk meg. A paradicsomot mossuk meg és magozzuk ki. A hagymát tisztítsuk meg, a chilit magozzuk ki és mossuk meg. Mindegyiket vágjuk kis kockákra, keverjük össze a citromlével és a citromhéjjal, ízesítsük sóval és cukorral. A rukolát mossuk meg, és csöpögtessük le alaposan. A spárgát hámozzuk meg, a végeit vágjuk le. A spárgaszárakat szeleteljük nagyobb darabokra, és fővő, sós vízben kb. 5 perc alatt főzzük meg, majd szűrjük le. A tonhalat öblítsük le, töröljük szárazra, és vágjuk nagyobb kockákra. Keverjük össze a kétféle borsot, majd szórjuk meg vele a halkockák minden oldalát. Egy serpenyőben hevítsünk olajat, és a tonhalat a spárgával együtt rövid ideig, legfeljebb fél percig futtassuk meg benne, hiszen a tonhalnak kívül ropogósnak, belül viszont nyersnek kell lennie. A rukolát keverjük hozzá, majd a dinnyés salsával tálaljuk. Baguette-tel fogyasztjuk.
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.