Elkészítés: A felkozkázott szalonnát az olajon kiolvasztjuk, majd a finomra aprított hagymát üvegesre pároljuk rajta. Hozzáadjuk a zöldségeket is, és 4-5 percig együtt pirítjuk. Felöntjük 2 l vízzel. Nagy lángon felforraljuk, borssal, 1-1 kiskanálnyi sóval és ételízesítővel fűszerezzük. /Ételízesítő helyett leveskockát is rakhatunk bele./ 15-20 percig főzzük.
A tejfölt a liszttel és a tormával összekeverjük, levest merünk hozzá, hogy ne kapja össze, majd behabarjuk vele. Ha ismét forr, beletesszük a karikára vágott virslit, és beleszaggatjuk a galuskát. Készre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.