Elkészítés: A felkozkázott szalonnát az olajon kiolvasztjuk, majd a finomra aprított hagymát üvegesre pároljuk rajta. Hozzáadjuk a zöldségeket is, és 4-5 percig együtt pirítjuk. Felöntjük 2 l vízzel. Nagy lángon felforraljuk, borssal, 1-1 kiskanálnyi sóval és ételízesítővel fűszerezzük. /Ételízesítő helyett leveskockát is rakhatunk bele./ 15-20 percig főzzük.
A tejfölt a liszttel és a tormával összekeverjük, levest merünk hozzá, hogy ne kapja össze, majd behabarjuk vele. Ha ismét forr, beletesszük a karikára vágott virslit, és beleszaggatjuk a galuskát. Készre főzzük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.