A török kakukkfüves csirke elkészítéséhez az étolajat felforrósítjuk, és megpirítjuk rajta az apróra vágott vöröshagymát. Beletesszük a csíkokra vágott, besózott csirkemellet. Kissé megpirítjuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott fokhagymát, a kakukkfüvet, megszórjuk fekete borssal, római köménnyel, koriandermaggal, szerecsendióval, kardamommal, szegfűszeggel, fahéjjal. Mehet bele egy leheletnyi borsmenta és szárított zeller is. A fűszereket megfuttjuk az olajon, majd amikor már érezni az illatukat, felöntjük a vízzel. Kis lángon, folyamatosan párologatjuk el a vizet, és ha még nem elég puha a hús, pótoljuk a vizet. Amikor a csirkemell megpuhult, zsírjára pirítjuk a ragut, és a legvégén hozzáadjuk a fél citrom levének a felét.
Közben elkészítjük a párolt rizst: kevés olajon fehéredésig pirítunk egy fél bögre rizst, majd hozzáadunk egy bögre vizet, a sáfrányt és sót. Sűrűn kevergetve forraljuk, amíg a rizs magába nem szívja a vizet. Ezután lefedve állni hagjyuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.