Elkészítés: A spagettit sós vízben megfőzzük. (Nem kell összetördelni!)
Közben a forró olajban megpároljuk a fokhagymát, majd hozzáadjuk az apróra vágott petrezselyemzöldet, sózzuk, borsozzuk, paprikázzuk, hozzáadjuk a megtisztított zöldpaprikát, és további 5 perces párolás után beletesszük a negyedekre vágott paradicsomot, s újból 5 percig főzzük.
Ezután levesszük a tűzről, beleöntjük a citromlevet. Ismét visszatesszük a tűzre, befedjük, és takaréklángon 25 percig főzzük.
Végül ráöntjük a spagettire, és forrón tálaljuk.
2025.02.12.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.