Elkészítés: A káposztát jól kinyomkodom, félreteszem. A felolvasztott zsírban megdinsztelem a felszeletelt hagymát, hozzáadom a megtisztított és közepes nagyra vágott húsokat és a feldarabolt disznófarkokat, majd a fűszereket (sózást óvatosan, mert a káposzta is sós), kissé megpirítom, mint a pörköltet, majd ráteszem a káposztát, felöntöm annyi vízzel, hogy éppen csak ellepje.
Fedő alatt hagyom a vizet elpárologni róla (a húsok is megpuhulnak addigra, ha nem, akkor még egy kis vizet töltök alá), majd többször megkeverve a zsírjára pirítom az egészet.
Tálaláskor tejfölt teszek a tetejére.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.