Elkészítés: A tésztát összegyúrjuk rövid idő alatt, és 15-20 percre hűtőbe rakjuk, amíg a krémet készítjük.
A tejet felforraljuk, belerakjuk a félbevágott vaníliát. A cukrot kikeverjük a tojással és a liszttel, csipet sót rakunk bele és reszelt citromhéjat. Amikor a tej felforrt, a vaníliát eltávolítjuk belőle, és a tojásos keveréket óvatosan belekeverjük, majd fokozott figyelemmel kevergetve készre főzzük. Levesszük a tűzről, és 1 marék fenyőmagot belekeverünk.
A hűtőből kivesszük a tésztánkat, kinyújtjuk, formába helyezzük, és beleöntjük a krémet, majd a maradék fenyőmaggal megszórjuk.
Előmelegített sütőben addig sütjük, míg a krém megszilárdul (185 fokon kb. 30 perc).
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.