A szószhoz a diónak körülbelül kétharmadát vágjuk apró darabokra. A fokhagymát tisztítsuk le, kockázzuk fel apróra.
A serpenyőben felforrósított olívaolajban pároljuk át a fokhagymát, tegyük bele az összevágott és egész diót, majd rövid idő alatt forrósítsuk át.
Öntsük hozzá a tejszínt, ugyancsak forrósítsuk fel. A szószt fűszerezzük a sóval, keverjük bele a majoránnaleveleket, és tartsuk melegen.
Fedővel letakart nagy főzőedényben forraljuk fel a vizet. Tegyük bele a sót és a tortellinit, fedő nélkül közepes hőfokon, a csomagoláson megadott leírás szerint főzzük meg, közben négyszer-ötször keverjük át.
A tésztát szűrőben forró vízzel öblítsük, csöpögtessük le, és tegyük tálba.
A tortellinit keverjük el a szósszal és a megmaradt dióval. Azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.