Elkészítése: Nagyobb darabokra vágjuk a hagymát, kevés olívaolajon megfuttatjuk, majd hozzáadjuk a csíkokra vágott parikát és felaprított zellert, a lebőrözött paradicsomot. 1 liter vizet öntünk rá, felforraljuk, és kb. negyed órát főzzük. Közben kenyeret pirítunk, bedörzsöljük fokhagymával, és minden tányérba teszünk két szeletet. Egy-egy tojássárgáját is óvatosan a pirítósra helyezünk. A kész levest sózzuk, borsozzuk, majd a pirítósra merjük, a tetejét sajttal megszórjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.