Elkészítés: A tepsit kikenjük zsiradékkal.
Kibéleljük hasábra vágott burgonyával.
30 dkg darált sertéshúst, 10 dkg felkockázott szalonnát, az apróra vágott savanyú uborkát és a vöröshagymát összedolgozzuk 1 tojással, ízesítjük ízlés szerint őrölt borssal, fűszerpaprikával, ételízesítőval, majoránnával és fokhagymával, majd a kicsumázott paradicsompaprikákba töltjük. A megtöltött paprikákat a burgonyára helyezzük.
A snidlinget apróra vágjuk, és elkeverjük a tejfölben, majd a töltött paprikákra és a burgonyára locsoljuk egyenletesen.
Alufóliával letakarva 190 C fokon kb. 30 perc alatt puhára pároljuk. A fóliát levéve reszelt sajttal megszórjuk, és a
sütőbe visszatéve szép pirosra sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.