Elkészítés: A piskótához a tojások sárgáját a vajjal és a cukor felével habosra keverjük. A fehérjéket a maradék cukorral habbá verjük, majd a sütőporos liszttel felváltva a cukros tojássárgához adjuk. Kikent, lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben tűpróbáig sütjük. Hagyjuk kihűlni, majd félbevágjuk.
A krémhez a túrót villával összetörjük, kikeverjük a citrom lereszelt héjával és kifacsart levével, a 6 dkg cukorral, a vaníliás cukorral és a kicsi kockákra vágott barackkal. A pudingot felfőzzük a tejben az 5 evőkanál cukorral, majd ha kihűlt a puding, a túrós krémhez adjuk, összekeverjük.
A krémmel megtöltjük a félbevágott piskótát, majd ízlés szerint díszítjük. Én a sütemény tetejét kiraktam a maradék barackkal, a tortazseléport simára kevertem a cukorral, és felfőztem a konzervből kimaradt baracklével, ezzel öntöttem le a tetejét, majd dermedni hűtőbe tettem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.