Elkészítés: Nagyobb tálban összekeverem a túrót, a cukrokat és a kefirt. A gyümölcsöt (pl. 5 db kisebb őszibarack) megmosom, lehúzom a héját ill. kimagozom és kb. fél meggyszem nagyságúra vágom, lecsepegtetem.
Kisebb lábosban langyos vízhez keverem a zselatint, és folyamatos kevergetés mellett felforralom, a tűzről levéve hagyom hűlni szobahőmérsékletig.
Kibélelem fóliával a formát. A túrós masszához keverem a gyümölcsöt, majd a zselatint, és a formába öntöm, tetejére
babapiskótát teszek (1 rétegben, ha kell eltöröm, keményebb felével lefelé).
Lefedem alufóliával, és a hűtőbe teszem min. 5 órára. Kiveszem a hűtőből, leveszem az alufóliát, ráteszek a tetejére egy nagyobb lapos tányért, és egy hirtelen mozdulattal megfordítom. Lehúzom a fóliát, és már lehet is szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.