Elkészítés: A lisztet, a sütőport, a szódabikarbónát és a citromhéjat összekeverjük. A tojássárgáját kikeverjük az olajjal és az íróval.
Közben a krém hozzávalóival sima krémet keverünk.
Amikor elkészültünk, a száraz és nedves anyagokat lazán összedolgozzuk, majd az előkészített sütőformába félig töltjük, majd erre kanalazzuk a túrós-citromos krémet. 180 °C -ra előmelegített sütőbe tesszük.
Amikor a tészta kezd megszilárdulni, akkor rákanalazzuk a tojásfehérjéből és cukorból felvert kemény habot, majd készre sütjük.
Sütőformában pihentetjük 10-15 percig, ezután rácsra szedjük, és hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.