Elkészítés: A tésztához valókat összedolgozzuk és megkelesztjük. A töltelék alapanyagait összekeverjük.
Amint megkelt a tészta, 2 gombócot formálunk belőle, kör alakúra nyújtjuk (kb. 3-4 mm vastagra).
Az egyik lapot tepsibe rakjuk, megkenjük a töltelékkel, ráfektetjük a másik lapot. A közepét finoman benyomjuk egy pohárral, de csak annyira, hogy a nyoma ott legyen. bevagdossuk a szélétől 12 cikkre, és mindegyik cikken tekerünk hármat.
Előmelegített sütőbe toljuk. Amikor már majdnem megsült, a tetejére locsoljuk a cukros tejfölt, és pár percre visszatesszük a kb. 170-180 fokos sütőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.