Elkészítés: A 8 tojás sárgáját 8 evőkanál vízzel és 40 dkg porcukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a sütőporral és kakaóporral elkevert lisztet és a tojások felvert habját. Kör alakú tortaformában, előmelegitett sütőben sütjük.
A vaníliás pudingot a szokásos módon elkészítjük, majd hagyjuk kihűlni. A túrót összetörjük, kikeverjük a porcukorral és a margarinnal, reszelt citromhéjjal ízesítjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük. A kihűlt tésztalapot óvatosan félbevágjuk, közepét megtöltjük a túrókrémmel, de hagyunk a tetejére és az oldalára is. Azt is szépen bevonjuk a krémmel, majd ízlés szerint gyümölcsökkel és gyümölcszselével díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.