Pörköltalapot készítünk: olajon megdinszteljük az apróra vágott vöröshagymát, tűzről levéve megszórjuk fűszerpaprikával , megkavarjuk és felöntjük egy kis vízzel. Zsírjára pirítjuk.
Beletesszük a karikákra vágott sárgarépát és egy pici vizet öntünk hozzá. Fedő alatt pároljuk félpuhára.
Hozzáadjuk a negyedekre vágott uborkaszeleteket és az apróra vágott paradicsomot, a karikára vágott újhagymával. Megsózzuk, borsozzuk, hintünk rá egy kis római köményt (és akár zöldfűszereket) Fedő alatt puhára pároljuk, majd levéve a fedőt egy kicsit elpárologtatjuk a vizet, hogy szószos állagú legyen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.