Elkészítés: Kenyérsütőbe tesszük a langyos tejet, az olvasztott vajat, a fűszereket, a cukrot, a lisztet és az élesztőt. 1,5 órás keverő-kelesztő programra állítjuk, és az utolsó 5 percben hozzászórjuk az aszalt gyümölcsöt is.
Amikor lejárt a program és megkelt a tészta, olajozott asztalra borítjuk, és 4 felé vágjuk. Ezekből 3-at huzogatva, sodorva kinyújtunk, és megfonjuk. Ennek a közepére kenjük a Nutellát és a 4. részből szintén 3 fonatot sodorva, letakarjuk a mogyorókrémet.
Egész tojással lekenjük, megszórjuk a tetejét díszítésképpen jégcukorral és tört pisztáciával, majd 150 fokra előmelegített sütőben 65 percig sütjük, középső sínen.
Kivesszük, hagyjuk kihűlni, utána szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.