Elkészítés: 8 tojás sárgáját habosra keverünk 25 dkg porcukorral, 25 dkg darált dióval, a citrom héjával. Könnyedén beleforgatjuk a 8 tojás felvert habját. Előmelegített sütőben, lassú tűzön sütjük 50 percig.
A megsült tésztát a formában hagyjuk, meglocsoljuk a rum-szirup keverékkel. 24 óráig lefedve állni hagyjuk.
A tojások sárgáját elkeverjük a porcukorral, a kakaóval, kevés vízzel. Sűrűre főzzük, majd belekeverjük a vajat. Folyamatos keverés mellett kihűtjük. Aki szereti, tehet bele 10 dkg rumba áztatott mazsolát.
Díszíthetjük diógerezdekkel vagy mazsolával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.